Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med skaldyr og champignoner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
portioner
Pasta "pasta efter eget valg"
pasta efter eget valg
1
tsk
Smør
2
stk
Skalotteløg
150
g
Champignoner "eller marksvampe"
eller marksvampe
2
stk
Tomater "store"
store
2
dl
Piskefløde
150 - 200
g
Rejer "eller blandede skaldyr"
eller blandede skaldyr
Salt
Peber
Citronsaft
Revet ost / reven ost "evt."
evt.
Brøndkarse

Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Kom smørret i en gryde. Hak skalotteløgene og damp dem i smørret. Tilsæt svampene i skiver og lad dem stege, til al væsken er fordampet.

Skold og flå tomaterne og skær dem i små stykker. Kom dem i gryden sammen med fløden. Kog op og tilsæt skaldyrene. Varm det hele godt igennem og smag retten til med salt, peber og lidt citronsaft.

Hæld vandet fra pastaen og vend skaldyrssaucen i. Servér straks, evt. med revet ost til. Pynt med brøndkarse.


Søgeord: pasta, skaldyr, rejer, piskefløde, marksvampe, brøndkarse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
pasta, skaldyr, rejer, piskefløde, marksvampe, brøndkarse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-skaldyr-og-champignoner/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her