Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ceasarsalat med blåskimmelost og valnødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Valnødder
1
spsk
Olie
1
tsk
Paprika "mild"
mild
Salt
2
skiver
Rugbrød "tykke, blødt"
tykke, blødt
Romainesalat
50
g
Blåskimmelost
Dressing
1
spsk
Mayonnaise "god"
god
1
fed
Hvidløg "lille"
lille
0,5
tsk
Dijonsennep
1
tsk
Engelsk sauce "lille"
lille
1
stk
Ansjosfilet "i olie"
i olie
25
g
Parmesanost
Salt
Peber

Lækker cæsarsalat til en hyggeligt frokost

Fremgangsmåde
Rist valnødderne på en pande i olie, hæld dem over på et stykke køkkenrulle og drys med paprika og salt.

Skær rugbrødet i små terninger, som tørres i ovnen ved 175 grader i ca. 12 min.

Kom alt til dressingen i en blender og kør. Fortynd med lidt vand og smag til.

Riv salaten ud på to tallerkner og smuldr osten over. Drys med rugbrødscroutoner og valnødder og server med dressing.


Søgeord: ceasarsalat, blåskimmelost, valnødder, cæsarsalat, parmesanost, salat, romainesalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
ceasarsalat, blåskimmelost, valnødder, cæsarsalat, parmesanost, salat, romainesalat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ceasarsalat-med-blaaskimmelost-og-valnoedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her