Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bedstefars skæg

(1)

Bedstefars skæg
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Smør "eller margarine"
eller margarine
125
g
Sukker / melis / stødt melis
4
stk
Æggeblommer
300
g
Hvedemel
2
tsk
Bagepulver
1,5
dl
Mælk
Imellem
5
spsk
Jordbærsyltetøj
Marengs
4
stk
Æggehvider
250
g
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde
Smørret røres godt med sukkeret. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Mel og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.

Dejen fyldes i en smurt bradepande (ca. 2 1/2 liter eller 30 x 24 x 6). Forbages ca. 15 minutter ved 170°, til overfladen er stiv. Et jævnt lag syltetøj lægges på.

Æggehviderne piskes godt stive, og 4 spsk. sukker piskes i. Resten af sukkeret vendes i. Marengsmassen fordeles over kagen. Bagetid: Yderligere ca. 15 minutter, til marengsmassen er stiv og gylden.


Søgeord: bedstefars, skæg, kage, opskrift, æggehvider, marengs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
bedstefars, skæg, kage, opskrift, æggehvider, marengs

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her