Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lun mandelkage med kanelcreme

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Mandelmasse
1
stk
Æg
1
spsk
Flydende honning
1
dl
Piskefløde
20
g
Mandler "smuttede"
smuttede
Smør "til formen"
til formen
Kanelcreme
2
dl
Piskefløde
Kanel "efter smag"
efter smag
Flormelis / florsukker "efter smag"
efter smag

Fremgangsmåde
Mandelmassen røres med det letpiskede æg – med lidt forsigtighed kan det gøres i en blender. Honning og letpisket fløde røres i og til sidst vendes mandlerne i dejen.

Kommes i en velsmurt springform og bages ved 160 grader i ca. 20 min. Man kan jo prøve om kagen er færdig ved at stikke en strikkepind i – der må ikke hænge dej ved.

Kagen bør serveres varm eller lunken – gerne pyntet med flormelis der sigtes over.

Til kagen serveres også:

Kanelcreme
Fløden piskes til let skum. Kanel og florsukker piskes gradvist i efter smag.

Tips
Server kannelurernen kuglet op til den lune kage. Som et smukt supplement kan man servere en frisk figen til hver, skåret ud i kvarte.


Søgeord: mandelkage, kanelcreme, flydende, honning, kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
mandelkage, kanelcreme, flydende, honning, kage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lun-mandelkage-med-kanelcreme/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her