Logo
www.mad-og-drikke.dk

Havtaske med peberskorpe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Peberfrugter "røde"
røde
2
stk
Flåede tomater
1
fed
Hvidløg
3
stk
Ansjosfileter
1
spsk
Olivenolie
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
1
spsk
Balsamicoeddike
Havtaske
1 - 2
spsk
Peberkorn "blandede grønne, sorte, lyserøde og hvide, knuste"
blandede grønne, sorte, lyserøde og hvide, knuste
2
spsk
Mel "med top"
med top
Salt
Olie

Denne ret ser både godt ud og smager himmelsk denne fiskeforret.

Fremgangsmåde
Kom olivenolie i en gryde sammen med strimlede peberfrugter og ryst godt rundt til peberfrugten er godt branket og ristede i kanterne.

Tilsæt flåede tomater, hvidløg og ansjosfileter, som alt sammen er hakket og lad det simre ved svag varme i ca. 25 minutter.

Efter de 25 minutter kommes det i foodprocessoren og pureres groft. Pureen kommes i en sauceskål og tilsættes lidt friskkværnet peber og balsamicoeddike og røres godt rundt.

Skær havtasken i skiver af 2 cm’s tykkelse. Bland mel, knuste peberkorn og salt og vend havtasken deri.
Steg dem på panden i olie i ca. 2 minutter på hver side og drys til sidst lidt salt på.


Søgeord: havtaske, ansjosfileter, hvidløg, balsamicoeddike, fiskeforret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Søgeord:
havtaske, ansjosfileter, hvidløg, balsamicoeddike, fiskeforret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/havtaske-med-peberskorpe/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her