Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sennepspickles

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Bladselleri
500
g
Grønne bønner
250
g
Gulerod / Gulerødder
2
stk
Peberfrugter "grønne"
grønne
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
7
dl
Eddike
600 - 700
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
spsk
Salt
0,5
tsk
Peber
2
spsk
Peberrod "fintreven"
fintreven
60
g
Sennepspulver "colmans"
colmans
70 - 100
g
Mel

Fremgangsmåde
Bladselleri og bønner skæres I små snitter, gulerødder og peberfrugter skæres i små terninger, eddike, sukker, salt, peber og peberrod koges sammen.

Grønsagerne koges næsten møre i eddikeblandingen på 20 - 25 min. og de sidste 10 min. koger grønsagerne uden låg, så noget af væden fordamper.

Sennepspulver og mel piskes til en jævning med lidt vand og tilsættes. Pickles koger ca. 10 min. til den er jævn.

Da vandindholdet i grønsager variere, skal der muligvis tilsættes lidt ekstra mel, for at den bliver jævn.
Tilsæt evt. konserveringsmiddel og hæld det på rene glas, som lukkes straks.

Pickles skal helst trække 2 - 3 uger inden den bruges.


Søgeord: sennepspickles, pickles, , bladselleri, grønne, bønner, gulerødder, rød, peber, eddike, peberrod, colmans, sennepspulver
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
sennepspickles, pickles, , bladselleri, grønne, bønner, gulerødder, rød, peber, eddike, peberrod, colmans, sennepspulver
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her