Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dybstegte rejer med kokos

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Rejer "store"
store
Dej
1
stk
Æg
1,5
spsk
Hvedemel
2
spsk
Kokosmel
1,5
spsk
Vand
Olie "til friturestegning"
til friturestegning

Fremgangsmåde
Rejerne fordeles på 8 spyd

Dej
Ægget piskes luftigt. Mel, kokosmel og vand røres i.

Dyp spydene i dejen. Varm fritureolien op i en lille gryde f.eks en lille kasserolle. Der skal være 5-6 cm olie. Check om olien er varm med et lille stykke franskbrød. Bliver det gyldent på 1-2 min., er olien tilpas varm.

Spydene stilles på skrå ned i olien, så den øverste del af spydet stikker op over grydens kant. Steges 2-3 min.


Søgeord: dybstegte, rejer, kokos, friturestegning, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
dybstegte, rejer, kokos, friturestegning, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dybstegte-rejer-med-kokos/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her