Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hønsefrikasse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Stegehøne "eller 1 stor kylling"
eller 1 stor kylling
1
l
Vand
1
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Løg
5
stk
Peberkorn
3
tsk
Salt
1
kvist
Persille
Sauce
15
g
Margarine
2
spsk
Mel
3,5
dl
Suppe "ca."
ca.
0,5
dl
Fløde
Salt
Cayennepeber
250
g
Skalotteløg
250
g
Champignon

Fremgangsmåde
Hønen sættes over at koge i vand tilsat gulerod, løg, peberkorn, salt og persille, koger i ca. 1½ time, derefter tages den op og suppen sies, koges ind til ca. 4 dl. Hønen parteres i ottendedele og kødet holdes varmt.

Margarinen smeltes, melet drysses i og der spædes med suppen under piskning og koger op saucen koger igennem, tilsættes fløde og smages til med salt og cayennepeber.

Løgene pilles og koges møre i resten af suppen. Champignonerne halveres og ristes på en tør pande ved god varme, til de er blevet gyldne.

Hønen lægges på et fad, saucen hældes over og der pyntes med løg og champignon.

Serveres med løse ris og ærter eller brød og kogte grønsager.


Søgeord: hønsefrikassè, frikassè, kylling, høne, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
hønsefrikassè, frikassè, kylling, høne, hovedret, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her