Logo
www.mad-og-drikke.dk

Marcipan hatte

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 20 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
Linse dej
150
g
Mel
100
g
Margarine
50
g
Flormelis / florsukker
0,5
stk
Æg "sammenpisket"
sammenpisket
Fyld
100
g
Marcipan
60
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æggehvide

Ca. 20 stk. julekonfekt linser

Fremgangsmåde
Smuldr margarinen i melet. Bland florsukker i og saml dejen hurtigt med ægget. Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Arbejd marcipan og sukker sammen med hviden til en blød masse. Rul den ud i en pølse med lidt florsukker og del den i 15-20 stykker. Rul dem til kugler. Rul linse dejen ud på et melet bord i 3 mm tykkelse og udstik den i små runde bunde på ca. 4-5 cm i diameter.

Læg en marcipan kugle på hver bund og tryk linse dejen op med 3 fingre som en trekantet hat. Sæt på plade med bagepapir.

Bag ved ca. 225º i 6-8 min. De skal være lysebrune på »hatteskyggen«. Afkøl på bagerist.

Tips
Kagernes bund dyppes i smeltet chokolade, eller de kan sprøjtes med æggehvideglasur.
Fryse egnet.


Søgeord: marcipan, julekonfekt, linser, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage , Slik / konfekt

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
marcipan, julekonfekt, linser, jul
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her