Varme stikkelsbærkager
(1)
2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
300
g
Stikkelsbær
3
spsk
Rørsukker
Dej
75
g
Hvedemel
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,25
tsk
Bagepulver
1
knivspids
Salt
25
g
Smør "Koldt"
1
stk
Æg "lille"
0,25
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
Tilbehør: flødeskum eller cremefraiche
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader. Rens og vend stikkelsbærrene sammen med sukker. Fordel dem i to smurte ovnfaste skåle.
Bland de tørre ingredienser sammen og smuldr koldt smør i, brug evt. en foodprocessor. Pisk ægget let sammen med vanille og rør det i melet. Fordel dejen over frugten, drys evt. med 1 spsk. sukker og bag kagerne ca. 20 min.
Server dem varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.
Tip
Krydr evt. dejen med lidt stødt ingefær eller kanel.
Søgeord: stikkelsbærkager, kage, opskrifter, dej
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
stikkelsbærkager, kage, opskrifter, dej
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
stikkelsbærkager, kage, opskrifter, dej
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varme-stikkelsbaerkager/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varme-stikkelsbaerkager/