Logo
www.mad-og-drikke.dk

Varme stikkelsbærkager

(1) 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Stikkelsbær
3
spsk
Rørsukker
Dej
75
g
Hvedemel
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,25
tsk
Bagepulver
1
knivspids
Salt
25
g
Smør "Koldt"
Koldt
1
stk
Æg "lille"
lille
0,25
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker

Tilbehør: flødeskum eller cremefraiche

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader. Rens og vend stikkelsbærrene sammen med sukker. Fordel dem i to smurte ovnfaste skåle.

Bland de tørre ingredienser sammen og smuldr koldt smør i, brug evt. en foodprocessor. Pisk ægget let sammen med vanille og rør det i melet. Fordel dejen over frugten, drys evt. med 1 spsk. sukker og bag kagerne ca. 20 min.

Server dem varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.

Tip
Krydr evt. dejen med lidt stødt ingefær eller kanel.



Søgeord: stikkelsbærkager, kage, opskrifter, dej
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
stikkelsbærkager, kage, opskrifter, dej
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/varme-stikkelsbaerkager/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her