Logo
www.mad-og-drikke.dk

Farserede peberfrugter

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Peberfrugter "benyt røde, gule eller orange"
benyt røde, gule eller orange
1
pakke
Bacon "i skiver"
i skiver
Fars
500
g
Hakket kalv og flæsk
1
stk
Løg "revet"
revet
1
stk
Æg
2
spsk
Mel
0,5
dl
Mælk
1
tsk
Knorr aromat
Salt
Peber
Sauce
1
dåse
Flåede hakkede tomater
1
dåse
Tomatpure "70 g"
70 g
2,5
dl
Madlavningsfløde
1
tsk
Salt

Tilbehør: ris, flutes og salat

Fremgangsmåde

Vask og halver peberfrugterne på langs og fjern indmaden.

Bland fløde, hakkede tomater, tomatpuré og salt og kom det i et ildfast fad.

Bland farsen, og put den i de halve peberfrugter. Peberfrugterne lægges i det ildfaste fad med tomatsovs i bunden, og bages i en forvarmet ovn ved 200° i 40 min.

Når peberfrugterne har bagt i 40 min. tages fadet ud af ovnen, og baconskiver fordeles oven på peberfrugterne.

Retten bages nu færdig ved ca. 220° i ca. 20 min., eller til baconen er blevet gylden.

Lav evt. en ekstra portion sauce.



Søgeord: farserede, peberfrugter, opskrifter, mad, hovedret, bacon, kalv, flæsk, fars
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
farserede, peberfrugter, opskrifter, mad, hovedret, bacon, kalv, flæsk, fars
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-peberfrugter/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her