Logo
www.mad-og-drikke.dk

Oles flødeis

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
pasteuriserede
100
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
spsk
Kirsebærsauce "eller 1 vanillestang"
eller 1 vanillestang
0,5
l
Piskefløde
2,5
dl
Kaffefløde

Fremgangsmåde

Æggeblommer og sukker røres til en luftig æggesnaps.

Hældes derefter op i en ismaskine sammen med kirsebærsauce/vanillekorn, piskefløde og kaffefløde.

Fryses til det har en tyk konsistens (hold øje med den).

Der er nok til 4-6 personer.



Søgeord: flødeis, æggeblommer, sukker, mad, opskrift, kirsebærsauce, ismaskine
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Fest , Gæstemad

Søgeord:
flødeis, æggeblommer, sukker, mad, opskrift, kirsebærsauce, ismaskine
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her