Kyllinge og skinketærte
Smuldr det ikke for kolde smør i melet. Pisk æg sammen, gem lidt til pensling og kom resten i dejen. Saml dejen med lidt vand. Stil den i køleskab i ca. 30 min.
Tag skindet af kyllingekødet og skær kødet i terninger. Skær skinken i tynde strimler. Skær peberfrugten i terninger. Skyl og hak persillen. Pisk æg, fløde, mælk og reven ost sammen og krydr med salt og peber.
Sæt ovnen på 200°.
Del dejen i 2 og rul den ene halvdel ud til bund. Beklæd en tærteform (23 cm. i diameter) med den, prik dejen med en gaffel og bag bunden i ca. 10 min.
Læg kylling, skinke, peberfrugt og hakket persille i og hæld æggeblandingen over. Rul resten af dejen ud til et låg og læg det over fyldet. Skær kanterne til og dekorer med tiloversbleven dej. Skær nogle lufthuller i låget og pensl det med æg.
Bag tærten i ca. 45 min.
Søgeord: tærte, opskrift, frokost, kyllingekød, skinke, peberfrugter, persille, mad, dej
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost
Søgeord:
tærte, opskrift, frokost, kyllingekød, skinke, peberfrugter, persille, mad, dej
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllinge-og-skinketaerte/