Logo
www.mad-og-drikke.dk

Butterdejspakker med oksekød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
0,5
dåse
Tomatpure
Salt
Peber
Oregano (tørret) "eller timian"
eller timian
1
dl
Vand
Olie "til svitsning"
til svitsning
2
plader
Butterdej

Fremgangsmåde

Olien varmes i en gryde, tilsæt løget og lad det stege ca. 2 min. Kom kødet i gryden og brun det. Tilsæt tomatpure, krydderier og vand, lad det småkoge i ca. 10 min.

Når blandingen er afkølet, rulles butterdejen ud. Skær butterdejen i firkanter. Nu kommes der en skefuld i midten, lav en trekant ud af hver butterdej og pensel dem med æg. Tryk kanterne med en gaffel.

Bages ca. 20-25 min. ved 200°.



Søgeord: butterdej, oksekød, frokost, tomatpure, oregano, timian
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
butterdej, oksekød, frokost, tomatpure, oregano, timian
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/butterdejspakker-med-oksekoed/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her