Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stegte sild i lage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
8
stk
Sildefileter "fileterede, der ikke er skåret op i ryggen"
fileterede, der ikke er skåret op i ryggen
2
spsk
Sennep
Salt
Peber
100
g
Rugmel "eller andet groft mel"
eller andet groft mel
Smør "til stegning"
til stegning
1
stk
Rødløg
1
bundt
Dild
Lage
2,5
dl
Eddike
0,5
dl
Vand
1
dl
Sukker / melis / stødt melis

De stegte sild kan spises lune eller kolde. Pynt med dild og løgringe.

Fremgangsmåde
Klip finnerne af og tør sildene med køkkenrulle. Åbn sildene, smør sennep på og krydr med salt og peber. Luk igen og vend sildene i mel.

Lad smørret bruse op på en pande. Steg sildene på begge sider i det varme smør, det tager ca. 12 min. Læg sildene i et lille fad med kant. Pil løget og skær det i tynde skiver. Fordel løgringe og dild oven på silden.

Kog eddike, vand og sukker op, til sukkeret smelter. Hæld eddikelagen over silden. Silden kan spises lun med det samme, men den smager lige så godt afkølet.


Søgeord: stegte, sild, lage, dild, løgringe, rugmel, julefrokost, frokost, eddike
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
stegte, sild, lage, dild, løgringe, rugmel, julefrokost, frokost, eddike
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her