Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rissalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
dl
Løse ris
3
dl
Vand
Salt
0,5
pakke
Ærter "mellemfine"
mellemfine
2
stk
Æg "Hårdkogte"
Hårdkogte
2
stk
Tomater
1
dåse
Tun / tunfisk "tunfisk naturel eller en rest hønsekød, røget sild eller makrel"
tunfisk naturel eller en rest hønsekød, røget sild eller makrel
Marinade
0,75
dl
Soyaolie "eller majsolie"
eller majsolie
0,25
dl
Vineddike
1
tsk
Salt
0,25
tsk
Peber
0,25
tsk
Merian (tørret)

Fremgangsmåde
Risene koges efter anvisningen på pakken og afkøles. Ærterne optøes. Æg og tomater skæres i både. Tunfisken deles i mindre stykker. Det hele blandes i en skål eller på et fad.

Marinaden rystes sammen og hældes over.

Serveres som selvstændig ret med flutes eller et groft madbrød.


Søgeord: rissalat, ærter, æg, tomater, tunfisk, hønsekøg, røget, sild, makrel, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rissalat, ærter, æg, tomater, tunfisk, hønsekøg, røget, sild, makrel, frokost
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her