Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rissalat med røget kylling og avocado

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Løse ris "rå"
3
dl
Vand "med salt"
med salt
2
stænger
Bladselleri "tynde"
tynde
1
stk
Avocado "lille"
lille
Citronsaft "eller limesaft, lidt"
eller limesaft, lidt
1
stk
Peberfrugt "lille rød"
lille rød
1
stk
Rødløg
125
g
Røget kyllingekød "eller rester af stegt eller kogt kylling"
eller rester af stegt eller kogt kylling
Dressing
0,5
stk
Lime / limefrugt "eller citron, saften heraf"
eller citron, saften heraf
1 - 2
tsk
Honning
1 - 2
tsk
Peber "groft kværnet, evt. en peberblanding"
groft kværnet, evt. en peberblanding
1
stænk
Tabasco "grøn eller rød, kan udelades"
grøn eller rød, kan udelades

Fremgangsmåde

Kog risene og lad dem blive kolde, eller brug en rest. Snit bladsellerien fint. Skær avocadoen i små terninger og dryp dem med citron, så de ikke bliver mørke. Skær peberfrugten i små terninger og løget i tynde ringe. Skær kyllingekødet i terninger uden skind og ben. Bland det hele sammen.

Pisk dressingen sammen og smag den til. Den må gerne have lidt ”bid”. Dryp den over salaten, den må gerne trække ½ time. Spis en skive brød til.



Søgeord: rissalat, røget, kylling, avocado, tabasco, frokost, opskrifter, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rissalat, røget, kylling, avocado, tabasco, frokost, opskrifter, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rissalat-med-roeget-kylling-og-avocado/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her