Tarteletter med parmaskinke og gedeost
Bland mel og salt i en skål. Tilsæt smør og flødeost og rør i dejen til den bliver fast. Form den til en pølse, pak den ind og stil den koldt i mindst 1 time. Skær pølsen i stykker på ½ cm tykkelse. Pres hvert stykke ned i en muffinform. Stil formene med indhold i fryseren i 30 min.
Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Skær porrerne i skiver og svits dem i 10 minutter. Opvarm olien i en lille gryde. Tilsæt finthakket parmaskinke og svits det til det er sprødt, ca. 6 min. Overfør det sprøde parmaskinke til køkkenrulle med en hulske. Pisk fløde, skinke, æggeblommer, salt og peber sammen i en skål. Rør gedeost og stegte porrer i.
Fordel fyldet i dejformene. Bag dem i ca. 30 min. Tag tarteletterne ud af formene og pynt med lidt persille.
Søgeord: tarteletter, parmaskinke, gedeost, opskrift, mad, frokost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
tarteletter, parmaskinke, gedeost, opskrift, mad, frokost
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tarteletter-med-parmaskinke-og-gedeost/