Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indisk rejesuppe

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
2
spsk
Olie
1
spsk
Karry
1
dåse
Flåede tomater
1
dåse
Fersken / ferskner "lille dåse, ferskner + væde"
lille dåse, ferskner + væde
1
pakke
Rejer
1
stk
Oksebouillonterning
2,5
dl
Piskefløde

Utrolig lækker og nem ret, der både kan bruges som forret og hovedret.

Tilbehør: flute

Fremgangsmåde

Hakket hvidløg, løg og karry svitses i olie.

Tomater, ferskner, oksebouillon og løgblandingen hældes i en blender og findeles.

Det hele hældes tilbage i gryden og opvarmes sammen med piskefløden og rejerne.



Søgeord: indisk, rejesuppe, opskrift, forret, mad, lækker, nem, hovedret, karry, flåede, tomater, ferskner, rejer, oksebouillonterning, piskefløde, flute
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Søgeord:
indisk, rejesuppe, opskrift, forret, mad, lækker, nem, hovedret, karry, flåede, tomater, ferskner, rejer, oksebouillonterning, piskefløde, flute
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her