Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lakseterrine

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Laksefilet
2
stk
Æg
2,5
dl
Piskefløde
1
knivspids
Cayennepeber
1
tsk
Paprika
Salt
Peber

Den lækre terrine opskrift er med laks.

Tilbehør: dilddressing, rejer og brød

Fremgangsmåde

Alt kommes i en foodprocessor og blendes. Massen kommes i en smurt form og bages i vandbad ved 190° i ca. 45 min.

Afkøles og serveres kold med dilddressing og lidt rejer og brød.



Søgeord: laksefilet, forret, piskefløde, opskrift, terrine, paprika, cayennepeber, æg, dilddressing, rejer, foodprocessor, vandbad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
laksefilet, forret, piskefløde, opskrift, terrine, paprika, cayennepeber, æg, dilddressing, rejer, foodprocessor, vandbad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her