Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rejeklatkager med et pift af østen

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Rejer
150
g
Kartoffel / kartofler "kogt"
kogt
1
stk
Æg
1 - 2
stk
Forårsløg / springløg
0,5
stk
Chili "frisk"
frisk
0,5
spsk
Limesaft "eller citronsaft"
eller citronsaft
Salt
Peber
75
g
Durummel
Smør "eller olie"
eller olie

Tilbehør: salat og dressing eller dip

Fremgangsmåde

Hak rejerne groft. Mos kartoflerne og rør ægget i. Tilsæt finthakket forårsløg og chili (uden kerner og mellemvægge) samt rejer. Smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber.

Form farsen med skeer og vend klatkagerne i en skål med durummel. Steg dem i smør og olie på en varm pande, 3-4 min. på hver side.

Server med salat og evt. en dip rørt af yoghurt eller cremefraiche og hakkede krydderurter.



Søgeord: rejeforret,, rejer,, rejeklatkager,, klatkager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rejeforret,, rejer,, rejeklatkager,, klatkager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rejeklatkager-med-et-pift-af-oesten/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her