Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rejesuppe med safran

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Skalotteløg "små"
små
1
spsk
Olie
1
dl
Hvidvin
2
spsk
Cognac
1
stk
Gulerod / Gulerødder "lille"
lille
0,5
stk
Fennikelknold
1
nip
Safran
0,5
tsk
Tomatpure
3
dl
Fiskebouillon "ca."
ca.
0,5
tsk
Majsstivelse
0,75
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Limesaft
75
g
Rejer

Fremgangsmåde
Hak skalotteløgene og damp dem i en gryde i olie. Tilsæt hvidvin og cognac og kog det lidt ned.

Kom de ituskårne grøntsager i sammen med safran, tomatpuré og fiskebouillon. Lad suppen koge i ca. 8 min., hvorefter den blendes. Jævn den let med udrørt majsstivelse og afkøl.

Rør fløden i og smag til med salt, peber og lidt limesaft.

Server suppen pyntet med rejer.


Søgeord: rejesuppe, safran, hvidvin, cognac, fiskebouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rejesuppe, safran, hvidvin, cognac, fiskebouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rejesuppe-med-safran/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her