Logo
www.mad-og-drikke.dk

Torskerognsmousse eller dip

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Torskerogn "frisk"
frisk
Smørrebrødspapir "eller bagepapir"
eller bagepapir
0,5
dl
Eddike
0,5
tsk
Salt
0,5
stk
Laurbærblad "lille"
lille
1
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "lille"
lille
1
spsk
Mayonnaise "lille"
lille
Hvidløg "lidt presset"
lidt presset
Salt
Peber
Persille "lidt"
lidt

Tilbehør: ristet brød eller grøntsagsstave

Fremgangsmåde
Pak torskerognen løst ind i papiret, så går den ikke i stykker under kogningen. Læg pakken i en gryde og dæk med koldt vand. Kom eddike, salt og laurbærblad i og kog rognen i ca. 30 min. Tag op og lad afkøle. Fjern hinderne.

Kom rognen i en blenderen med creme fraiche og mayonnaise og kør. Smag til med hvidløg, salt, peber og persille. Server med ristet brød eller grøntsagsstave til.


Søgeord: torskerognsmousse, mousse, dip, creme, fraiche, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
torskerognsmousse, mousse, dip, creme, fraiche, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskerognsmousse-eller-dip/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her