Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvidvinspocheret fiskefilet med pistou

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Fiskefilet "f.eks. rødspætte"
f.eks. rødspætte
1
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Løg "lille"
lille
15
g
Smør
Salt
Peber
Pistou
1
fed
Hvidløg "fintsnittet"
fintsnittet
1
spsk
Tomatkoncentrat
3
spsk
Olivenolie

Fremgangsmåde
Hak løget fint og skær guleroden i strimler. Kom halvdelen af grøntsagerne i en lille gryde. Rul fisken som "roulader", drys med salt og peber og læg resten af grøntsagerne ovenpå.

Hæld 1 dl vand og vinen i gryden og fordel smørret over fisken. Lad pisken pochere under låg i ca. 5 minutter. Imens røres pistouen sammen og smages til med salt og peber.

Server fisken med pistou og nykogt ris.

Lad gerne en lille dåse muslinger blive lune sammen med fisken lige før servering.


Søgeord: hvidvinspocheret, fiskefilet, pistou, rødspætte, hvidvin, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
hvidvinspocheret, fiskefilet, pistou, rødspætte, hvidvin, forretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvidvinspocheret-fiskefilet-med-pistou/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her