Asparges med friske kammuslinger

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Forret
Pris: Dyr Fedtfattig: Nej
Antal pers.: 4 Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Ingredienser:
12 asparges
4 kammuslinger

Court bouillon:
3,5 dl hvidvin
2 dl vand
½ gulerod
1 løg
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 stilkbladselleri
2 skiver citron
salt
hele sorte peberkorn

Sauce:
3 dl courtbouillon
1 knsp.karry
10 stilke safran (1 knsp.)
150 g usaltet smør
2 spsk. creme fraiche 18%
  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Ingredienserne til court-bouillonen koges sammen i 20 minutter.

Saucen
Til karryen til court-bouillonen den skal koge ind til 1 dl.

Aspargesene koges, 3 minutter for de grønne og 4-5 minutter for hvide asparges. Med den korte kogetid bevarer aspargesene deres sprødme.

Kammuslingerne krydres med salt og peber, steg dem kort på en hed pande.

Aspargesene og kammuslinger anrettes på tallerknerne, fordel saucen over dem.

Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
asparges kammuslinger courtbouillon hvidvin safran forret
Beskrivelse: Asparges med friske kammuslinger opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Det store kolde bord
Fisk er sundt
Lav selv dine snacks
Når du spiser i udlandet
Vægttab med hypnose

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Bøffer med portvins og rosmarinsauce
Bradepandekage med kakao og appelsinjuice
Champignonsuppe
Farserede peberfrugter
Eksotisk kødsauce