Bagt græskarpuré med vilde svampe

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Forret
Pris: Dyr Fedtfattig: Nej
Antal pers.: Ved ikke Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Ingredienser:
750 g græskar, uden kerner
1 helt hvidløg delt i fed
½ citron, revet skal heraf
1 dl fintsnittet persille og salvie
15 g frisk revet parmesanost
10 g smør
300 g vilde svampe, f.eks. rørhatte
15 g smør
20 salvieblade

Tilbehør: brød
  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180°.

Drys græskaret indvendigt med salt og peber og læg det i et smurt fad med skærefladen nedad. Læg de upillede hvidløgsfed i fadet. Sæt det i ovnen og bag ca. 1 time.

Hæld væden fra fadet. Skrab kødet ud af græskaret. Hvis det virker vådt kan det evt. bages yderligere 15 min.
Kort før puréen skal serveres kommes græskarkødet i en foodprocessor. Smut hvidløgsfedene ned i foodprocessoren og tilsæt revet citronskal, krydderurter, parmesan og smør. Kør til en glat puré og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

Rist svampene i smør på en teflonpande ved høj varme til de har taget farve, 3-5 min. Smag til med salt og peber og fordel dem over puréen. Kom salvieblade på den samme pande og rist dem til de er sprøde.

Anret dem over svampene. Server med frisk eller ristet brød.

Tips
Bag gerne hele græskaret og purer det. Brug pureen til suppe eller til at jævne en sauce med. Det holder sig fint et par dage i køleskabet.

Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
græskar hvidløg persille salvie parmesanost svampe rørhatte salvieblade forret
Beskrivelse: Bagt græskarpuré med vilde svampe opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Julekalendere i tv
Nemme mad opskrifter
Lav bolcher helt fra bunden
E-nummer liste
Gør den traditionelle julemad mere spændende

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Glaseret kyllingekebab
Gammeldags pandekager
Hindbærtærte
Flødekartofler i whiskeysauce
Kyllingegryde med rødvin