Hindbærmousse med Grand Marnier

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Dessert
Pris: Dyr Fedtfattig: Nej
Antal pers.: 8 Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Brug den i lagkage, på en mørdejsbund, eller spis den som den er

Ingredienser:
500 g friske eller frosne hindbær
4 æggeblommer
125 g sukker
2 ½ dl sødmælk
2 ½ dl piskefløde
9 blade husblas
½ dl Grand Manier eller Creme De Casis

  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Purer hindbærrene af nogle gange i en blender, og gnid mosen igennem en sigte (for at fjerne kernerne). Pisk æggeblommer og sukker tykt og lyst i 5 min. Bring mælken i kog, og hæld den gradvist i æggeblandingen under konstant piskning. Forsigtigt, den vil skille, hvis dette gøres for hurtigt. Sæt skålen over en gryde med små kogende vand og rør i ca. 10 min. Lad cremen blive tyk, så den kan dække bagsiden af en ske. Lad den køle af.

Udblød husblasen i koldt vand, ca. 5 min. Tryk vandet af, og kom husblasen i en ildfast skål. brug gryden med vandet fra før, lad husblasen smelte over dette vandbad. Lad husblasen smelte, den skal kunne brænde din lillefinger en lille smule. Rør husblas, hindbærpuré og creme de casis i cremen, sæt den i køleskabet. Pisk fløden stiv, og vend den i den afkølede, men endnu ikke stivnede creme.

Hæld cremen mellem dine lagkage bunde, i din serverings skål(e) eller over din mørdejsbund, afhængigt af hvad du vil med den. Lad den stivne i køleskabet i ca. 6 timer eller mere.

Serveres f.eks. med brudstykker af hvid chokolade, friske hindbær og flødeskum.



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
dessert hindbærmousse grand marnier dyr mad lagkage mørdejsbund hindbær husblas creme casis blender vandbad
Beskrivelse: Hindbærmousse med Grand Marnier

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Kulhydrater
Vitaminer og mineraler
Spisevaner
Krydderurter
Supper

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Blød tunmousse til sandwich
Britt's koteletter i fad
Chokolademousse
Choko-rosin kager
Farsret med feta, rød peber og bacon