Frugter under låg
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
bundt
Rabarber
250
g
Jordbær "gerne frosne, eller andre frugter kan anvendes"
120
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "korn heraf"
0,5
stk
Appelsin "saften heraf"
Dej
50
g
Mandler
50
g
Marcipan
50
g
Smør
25
g
Mel
Fremgangsmåde
Rens rabarberne og skær i små stykker. Bland med jordbær, sukker, vanilje og appelsin og kom det i små ramekiner (ovnfaste forme) Bland hakkede mandler med marcipan, smør og mel og læg det over som låg.
Bag ved 180 grader i 20 min. Serveres med vaniljeis.
Bag ved 180 grader i 20 min. Serveres med vaniljeis.
Søgeord: dessert, frugter, rabarber, jordbær, marcipan
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
dessert, frugter, rabarber, jordbær, marcipan
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
dessert, frugter, rabarber, jordbær, marcipan
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frugter-under-laag/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frugter-under-laag/