Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frugter under låg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
bundt
Rabarber
250
g
Jordbær "gerne frosne, eller andre frugter kan anvendes"
gerne frosne, eller andre frugter kan anvendes
120
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "korn heraf"
korn heraf
0,5
stk
Appelsin "saften heraf"
saften heraf
Dej
50
g
Mandler
50
g
Marcipan
50
g
Smør
25
g
Mel

Fremgangsmåde
Rens rabarberne og skær i små stykker. Bland med jordbær, sukker, vanilje og appelsin og kom det i små ramekiner (ovnfaste forme) Bland hakkede mandler med marcipan, smør og mel og læg det over som låg.

Bag ved 180 grader i 20 min. Serveres med vaniljeis.


Søgeord: dessert, frugter, rabarber, jordbær, marcipan
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Søgeord:
dessert, frugter, rabarber, jordbær, marcipan
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her