Logo
www.mad-og-drikke.dk

Marinerede vindruer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Marinerede vindruer
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Vindruer
3
dl
Vand
2
dl
Rørsukker
1
stk
Appelsin "reven skal og saft heraf"
reven skal og saft heraf
0,5
dl
Grand marnier

Perfekt dessert ovenpå en tung middag.

Fremgangsmåde
Skyl druerne og del dem i halve og fjern kernerne. kog vand, sukker og appelsinskal ind til en sukkerlage - ca. 2 min. Lad den køle af og bland Grand Marnieren og appelinsaften i.

Hæld lagen hen over druerne og lad dem trække koldt mindst en times tid. før servering. Server evt. med en lækker råcreme til.


Søgeord: marinerede, vindruer, grandmarnier, råcreme, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
marinerede, vindruer, grandmarnier, råcreme, dessert

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her