Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte pærer med marsala og kanel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Pærer "modne"
modne
50
g
Smør "usaltet, ved stuetemperatur "
usaltet, ved stuetemperatur
100
g
Brun/mørk farin / puddersukker
1,75
dl
Marsala
0,5
dl
Hvidvin
2
stænger
Kanel "brudt i store stykker"
brudt i store stykker
Cremefraiche / creme fraiche

Fremgangsmåde
Ovnen forvarmes til 180 grader. Skær en tynd skive af den runde ende af hver pære, så den kan stå op. Derefter tages kernehuset ud. Fordel en smule smør over skindet på hver pære og anbring dem i et ovnfast fad. Drys farin over dem. Hæld Marsala og hvidvin i fadet. Drys kanelstykkerne over pærerne. Fadet dækkes løst med atufolie.

Bages i ovnen i ca. 30 minutter, fjern folie og sænk temperaturen til 150 grader Bages yderligere 30 minutter, eller til pærerne er meget møre og en smule skrumpne.
Serveres varme med kogelagen og cremefraiche.


Søgeord: bagte, pærer, marsala, kanel, usaltet, smør, brun, farin, hvidvin, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Jul , Nytår

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
bagte, pærer, marsala, kanel, usaltet, smør, brun, farin, hvidvin, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-paerer-med-marsala-og-kanel/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her