Logo
www.mad-og-drikke.dk

Krydret hytteostbrød

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Hel hvede
25
g
Gær
0,5
dl
Vand "lunkent"
lunkent
250
g
Hytteost / hytteret
2
tsk
Honning
3
spsk
Olie
1
tsk
Salt
1
stk
Æg
0,5
dl
Sesamfrø
2
spsk
Persille "hakket"
hakket
1
spsk
Salvie "frisk, hakket"
frisk, hakket
400
g
Sigtemel "eller hvedemel"
eller hvedemel

Fremgangsmåde

Hveden lægges i blød natten over. Gæren røres ud i det lunkne vand. Hytteosten tilsættes sammen med honning, olie, salt, æg, sesamfrø, hakkede krydderurter og afdryppede hvedekerner.

Dejen røres sammen, og melet tilsættes efterhånden. Dejen æltes grundigt med så meget mel, som den kan tage, og den sættes til hævning et lunt sted 2 timer.

Dejen slås ned og æltes let. Den lægges i en stor smurt franskbrødsform, eller den formes til boller eller små flutes. Brødene efterhæves 1/2 time og pensles med olie eller smeltet smør.

Brødene bages 25 min. i en 200° varm ovn. Bruges dejen til franskbrød, tages brødet ud af formen efter de 25 min. og bages videre endnu ca. 15 min.



Søgeord: krydret, hytteostbrød, opskrift, bagværk, mad, hel, hvede, hytteost, honning, sesamfrø, persille, salvie, sigte, hvedekerner, brød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
krydret, hytteostbrød, opskrift, bagværk, mad, hel, hvede, hytteost, honning, sesamfrø, persille, salvie, sigte, hvedekerner, brød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydret-hytteostbroed/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her