Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kringle med marcipanremonce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
0,5
dl
Vand "lunkent"
lunkent
125
g
Smør
300
g
Mel
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Salt
Marcipanremonce
125
g
Marcipan "revet"
revet
50
g
Smør "blødt"
blødt
2
spsk
Flormelis / florsukker
2
stk
Æggeblommer
50
g
Pomerans "eller sukattern"
eller sukattern
Pynt
Æggehvide
Tesukker
30 - 50
g
Mandelsplitter

Fremgangsmåde

Rør vand og gær sammen. Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, salt og gærvæske og alt dejen sammen. Stil den et hævning et lunt sted ca. 1 time.

Rør fyldet sammen imens.

Tril dejen til en lang pølse og tryk den lidt flad med hænderne.

Fordel fyldet midt på pølsen. Pensl kanterne med æg og fold dem op om fyldet. Vend pølsen, så sammenføjningerne kommer nedad. Skær enderne skråt af og saml den til en krans. Fly den over på en bageplade. Klip/snit næsten helt ned til bunden og klap lapperne bagover, skiftevis midtfor, til højre og til venstre.

Efterhæv kringlen 20 min. Pensl med æg og drys kringlen med tesukker og mandler.

Bag den 15-20 min. ved 200° på ovnens nederste rille.

Kan fryses.



Søgeord: kringle, remonce, marcipan, marcipanremonce, kage, kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Kage , Brød

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
kringle, remonce, marcipan, marcipanremonce, kage, kage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kringle-med-marcipanremonce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her