Rugbrød uden surdej

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Bagværk
Pris: Middel Fedtfattig: Nej
Antal pers.: Ved ikke Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Her en opskrift på et hurtigbagt rugbrød med gær og uden surdej

2 brød
Ingredienser:
50 g gær
1 liter vand
2 spsk. salt
1½ spsk. sirup
350 g knækkede rugkerner (ca. 6 dl.)
800 g groft rugmel (ca. 13 dl.)
200 g hvedemel (3½ dl.)

Til pensling:
Smeltet smør

  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen undtagen hvedemel. Lad blandingen hæve tildækket 1 time. Ælt hvedemelet i.

Del dejen i to portioner og form dem til brød. Kom dem i smurte bageforme, 1½ liter hver. Sæt brødene til hævning i ca. 2½ time.

Bag ved 185-190 grader i 1 ¼ time. Tag brødene ud af formene, straks efter de er bagte, og læg et rent viskestykke omkring. Skær først af dem næste dag.


Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
rugbrød sirup gær knækkede rugkerner rugmel hvedemel brød bagværk
Beskrivelse: Rugbrød uden surdej opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Spisevaner
Krydderurter
Supper
Drinksopskrifter
Vægttab

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Chokolademousse
Choko-rosin kager
Farsret med feta, rød peber og bacon
Fastelavnsboller
Fiskespid med rosmarin, ciabatta og bacon