Logo
www.mad-og-drikke.dk

Spil og spis med alle sanser - kasinorestauranter

Spil og spis med alle sanser - kasinorestauranter

I denne artikel vil vi kigge på gode kasinorestauranter, som måske for nogle kræver at man vinder den store gevinst først enten online eller på kasinoet.

Siden liberaliseringen i 2012 er det online spillemarked eksploderet. Allerede i 2016 målte man en stigning på over 20 procent samt en samlet rekord på 9 mia. kroner, hvilket har styrket konkurrencen blandt udbydere markant. Før spillede man på branchens præmisser, men nu kan man skræddersy sin oplevelse. Manges drømme er endelig gået i opfyldelse: være på et casino uden at forlade sofaen. Det er op til spilleren, hvor og hvornår underholdningen starter og slutter.

 

Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at antallet af mennesker interesseret i den online spillebranche bliver ved med at vokse.

Der eksisterer dog fortsat den hårde kerne, som aldrig vil give op på den fulde, fysiske fornøjelse: både for atmosfæren og for den kulinariske oplevelse.

God mad er nemlig én af de ting, som de virtuelle spillesteder stadig ikke tilbyder. Her er 5 eksempler på casinorestauranter, som serverer revolutionerende retter:

 

Monte Carlo Resort

På restaurant Blue Bay i Monaco serveres der Michelin-stjernet mad – en fusion mellem Middelhavet og Den Caribiske Kyst. Her kommer man ikke galt afsted med deres klassiker: grøn papaya spagetti med en trøffelsauce, som smelter på tungen. Til dessert kan man nyde dagens souffle eller udforske menuen med adskillelige slags rom fra Martinique. Vi lever i en tid, hvor man ikke længere behøver flyve over Atlanten for et glas La Cuvée Flibuste La Favorite fra 1987.

 

Hôtel Casino Barrière de Lille

På den franske restaurant Les Hauts de Lille er både gastronomien og præsentationen vovende og vidunderlig. Hovedkokkene Boulot og Thuin tør, hvad ingen andre gør: champignoner med bønner og syltede radiser til forret, kandiseret svinekød i øl med foie gras og lilla rosenkål til hovedret, og ananas marineret i honning til dessert er blot nogle få eksempler fra menuen.

 

Casino de Madrid

 

I denne ikoniske bygning fra 1910 skaber Michelin-kokken Paco Roncero fem-stjernede eventyr både på tallerkenen og i lokalet. På restaurant La Terraza handler det nemlig ikke kun om hummer med italiensk bacon i thai sovs eller kanin med æblegelatine, men om interaktiv underholdning i form af retter leveret i luftballon samt en vinmenu gæster husker i årevis. For at runde aftenen af, kan man nyde Madrids magi på den storslåede terrasse, som restauranten er opkaldt efter.

 

Caesars Palace

Det er svært at komme uden om mekkaen Vegas, når snakken går om legendariske casinorestauranter. Restaurant Guy Savoy er en af de mange steder, man ikke må misse, hvis man ender med at vinde stort på The Strip. Her kan man forkæles med fransk atmosfære og opskrifter i form af den famøse artiskoksuppe med sort trøffel, foie gras og grapefrugtterrin. Man kan nu også besøge det nyåbnede, elegante Caviar Room, hvor der bydes på en eksklusiv kaviarmenu.

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel

København byder også på både spise- og spillesteder i storklasse. På Radisson Blu på Amager er der hele tre restauranter at vælge mellem: den italienske Filini, den japanske Kyoto og den thailandske The Blue Elephant. Der er ingen grund til at forlade bygningen for at nyde retter fra de forskellige lande: vælg alt mellem cremet svamperisotto, den varmende vinterret shabu shabu eller massaman karry med kokosmælk, kylling og kartofler.

 

Man kan med god grund forstå, hvorfor nogle gæster fortsat foretrækker en fysisk casinooplevelse, hvor alle sanserne bliver stimuleret: fra smag til samvær og fra aroma til anretning.

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Kasinorestauranter

URL
https://www.mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/spil-og-spis-med-alle-sanser-kasinorestauranter/

Søgeord
Kasinorestauranter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her