Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Mængder mad pr. person

Mængder mad pr. person

Hvor meget skal man beregne pr. person når man laver mad? Det spørgsmål har mange stillet sig selv. I denne korte artikel giver vi svar på dette, både inden for kød, pasta, ris, grøntsager og meget andet.

Det kan være svært at beregne hvor meget mad man skal lave til sine gæster. Vi har i denne artikel lavet et skema der viser hvilken mængde mad man skal beregne til en person. Vi har kigget på forskellige kategorier som kød, grøntsager, ris, pasta, supper, saucer, dessert og meget mere.

Skemaet som viser mængder pr. person kan også ses på punktet "Værktøjer" på mad-og-drikke.dk

 

Skema: Mængder mad pr. person (køb, grøntsager, pasta, ris mv.)

Kød Gram
Pølser 180 g
Spareribs 750 g
Hk. kød 100-150 g
Benfri kylling mv. 125 - 200 g
Kylling med ben 250 g.

 

Andet Gram
Ris 80 g (1dl)
Kartofler 250 g
Tørret pasta 80 g
Grøntsager 150-300 g
Sauce 1 dl
Suppe 4 dl
Dessert/kage og ost 100 - 250 g
Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Hvor meget skal man beregne pr. person når man laver mad? Få svaret her

URL
https://www.mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/maengder-mad-pr-person/

Søgeord
mængde mad pr. person, beregne pr person pasta, beregne pr person kød, beregne pr person ris, beregne pr person grøntsager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her