Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Bordkort


Ingen billede
Der findes ikke noget så personligt som bordkort til en fest eller til et arrangement. Lav gerne hjemmelavede bordkort det giver lige noget ekstra.

Placerin af et bordkort skal også være rigitg. Tidligere blev det altid placeret på det højeste glas, sædvanligvis på rødvinsglasset, og blev derfor kaldt for et glaskort. I dag er bordkortets placering ofte bestemt af hele bordudsmykningen.

Et bordkort kan som tidligere nævnt sagtens være hjemmelavet. Man kan f.eks. lave flotte bordkort på computeren eller selv klippe den ud i papir og dekorere dem rigtig flot, mulighederne er mange og utallige. Man skal dog huske at hvis man selv laver dem på computeren og printer dem ud, så skal det være i noget kraftigt papir som kan tåle at stå bøjet og som ikke vælter så let. Det normale papir er på ca. 8o gram, mens det man med fordel kan benytte til bordkort skal have vægten 130-140 gram.

Selvom hjemmelavede eller selvlavede bordkort kan være ganske spændende at lave, er der også også muligheden at købe dem udefra. Disse er dog lidt dyrere end egenproduktion men de er som regel også lavet af det rette materiale. De er allerede trykt og derved opstår der ikke problemer med at ens printer pludselig slipper op for farve under det hele.

Muligheder

Kategorier

Beskrivelse
Bordkort artikel

URL
https://www.mad-og-drikke.dk/mad-drinks-artikel/bordkort/

Søgeord
bordkort, artikel, mad, hjemmelavede, personligt, glas, papir

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her