Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkungratin med nødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg "mellemstort finthakket"
mellemstort finthakket
100
g
Valnødder "hakkede"
hakkede
750
g
Hakket kalkunkød
175
g
Grahamsbrødkrumme "afskorpet smuldret"
afskorpet smuldret
1
spsk
Worchestershire sauce
0,5
tsk
Krydderurter "friske, dild, persille, purløg eller estragon, eller 1/4 tsk. tørrede blandene"
friske, dild, persille, purløg eller estragon, eller 1/4 tsk. tørrede blandene
1
spsk
Persille "hakket"
hakket
1
stk
Æg
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen og smag farsen til med salt og peber. KOm den i en velsmurt gratinform og dæk med smurt folie. Bag gratinen i en forvarmet ovn ved 180° i 1 1/2 time.

Lad den køle af i 1/2 time, inden den vendes ud på et fad. Skal være helt kold, når den serveres.

Pynt gratinen med halve abrikoser og oliven. Granér med sprøde salatblade.

Bliver der nogle abrikoser tilovers, kan de anvendes ie en salat, der kan serveres til gratinen.



Søgeord: kalkungratin, kalkun, gratin, kalkunkød, slankemad, sla
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
kalkungratin, kalkun, gratin, kalkunkød, slankemad, sla
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkungratin-med-noedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her