Svinemørbrad stegt som vildt
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
3
skiver
Bacon
2
tsk
Rapsolie
1
stk
Svinemørbrad "ca. 500 g"
1,5
dl
Vand "kogende"
1,5
dl
Fløde "13 %"
Saucejævner
Kulør / sovsekulør
2
tsk
Ribsgele
Salt
Peber
God julemad for diabetikere.
Fremgangsmåde
Baconskiverne skæres i firkanter og brunes i en gryde i rapsolie. Svinemørbraden afpudses og brunes i gryden på alle sider.
Det kogende vand og fløden hældes i. Mørbraden braiseres, til den er mør (10-15 min.), tages op og vhiler et par min. dækket af folie.
Derefter jævnes skyen, tilsættes en smule sovsekulør og smages til med ribsgele, salt og peber.
Serveres med brunede kartofler og rødkål.
Søgeord: svinemørbrad, vildt, diabetes, julemad, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Diabetesmad , Grill egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
svinemørbrad, vildt, diabetes, julemad, jul
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Diabetesmad , Grill egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
svinemørbrad, vildt, diabetes, julemad, jul
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinemoerbrad-stegt-som-vildt/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinemoerbrad-stegt-som-vildt/