Fisk er sundt

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Man kan ikke komme udenom at fisk er en sund spise, men der er alligevel ikke særlig mange der spiser det. Herunder finder du nogle fakta omkring fisk og sundhed.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

Man kan ikke komme udenom at fisk er en sund spise, men der er alligevel ikke særlig mange der spiser det. Herunder finder du nogle fakta omkring fisk og sundhed.

Vi danskere spise alt for lidt fisk, især når man tænker på alle de vigtige ting de indeholder. Man skal huske på at de kapsler man kan købe med f.eks. fiskeolie, ikke har den samme effekt som frisk fisk.

Man kan godt spørge sig selv hvorfor fisk er så sund. For det første indeholder fisk den så omtalte sunde fiskeolie såsom Omega 3 fedtsyrer. Den bevirker at man nedsætter risikoen for hjerte kar sygdomme derudover indeholder fisk mange vitaminer og mineraler så som selen, jod og d vitamin. De fiskearter der især er rig på disse vitaminer er sild, makrel og laks.

Der findes mange forskellige fiskearter man kan tilberede. Der findes f.eks. både magre og fede fisk. Af de fede kan nævnes makrel, ål sild og laks og af de magre kan nævnes tun, rødspætter, torsk og skrubber. Det er en god ide at kombinere så du både får lidt at det magre men også lidt af det fede.

Der er sat en grænse for hvad man bør spise af fisk om ugen. Voksne bør spise 200-300 gram, børn ca. 100 gram og børn under 3 år højeste 25 gram og ugen.Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
fisk mad sundhed artikel omega 3 fedtsyrer mineraler vitaminer selen jod d sils makrel laks ål tun rødspætter torsk skrubber
Beskrivelse: Fisk er sundt artikel


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Diabetes mad
Vegetarmad
Buffet
Natmad
Hovedretter


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Fadkotelet med karrybananer
Græsk kødsauce
Dumle muffins
Cheesecake i glas
Fiskefad