Sund fastfood

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Fastfood behøver nødvendigvis ikke være usundt. Dette lyder måske mærkeligt for nogen, men man kan sagtens justere opskriften så den bliver mere rig på de gode og sunde ingredienser.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

Alle børn og unge elsker fastfood og junkfood f.eks. pizza, men der er en sundere alternativ hertil. Man kan derfor selv lave sin egen version af en sundere en af slagsen. Når man laver bunden kan man f.eks. tilsætte grahamsmel så man ikke udelukkende anvender hvedemel. Hvedemel indeholder ikke så meget fiber og gør ikke rigtig noget for fordøjelsen. Ved at tilsætte grahamsmel til dejen for du et rigt fiberindhold som både er godt for maven og fordøjelsen. Lav selv din tomatsauce, enten af dåsetomater eller af friske tomater.

Fyldet på din pizza har også stor betydning. Her kan man skifte den fede kebab og pepperoni ud med tun som er en meget mager og velsmagende fisk. Derefter har man mulighed for at tilsætte lidt peberfrugt, majs eller ananas alt efter smag. Hvis du ikke kan undvære osten kan du anvende en letvægter ost, den passer også bedre til resten af ingredienserne på din pizza end en meget fed ost vil gøre.

Denne pizza er bestemt et forsøg værd og kan med god samvittighed spises oftere end den fede slags man køber på et pizzeria.

Link til opskrift: Pizza med tun, majs og ananas

God appetit.Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
sund fastfood mad artikel ingredienser
Beskrivelse: Sund fastfood artikel


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Sund fastfood
Værtindegaver
Det store kolde bord
Fisk er sundt
Lav selv dine snacks


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Boller med kardemomme
Bagte chokoladebananer
Bøffer med portvins og rosmarinsauce
Bradepandekage med kakao og appelsinjuice
Champignonsuppe