Værtindegaver

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Alle kender til de almindelig værtindegaver såsom blomster, chokolade osv. Prøv at komme med noget lækker nybagt hjemmebag, det vil helt sikkert gøre lykke.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

Hvad enten du skal på besøg hos familie, venner eller kollegaer, kan du være helt sikker på at komme i centrum hvis din værdindegave er hjemmebagt. Det behøver ikke være noget svært eller noget der tager lang tid. Bare duften når du giver din gave vil gøre en positiv entre. Samt du vil blive husket i lang tid efter.

Der er mange nemme opskrifter man kan forsøge sig med til sådan en speciel gave. Den første jeg vil fortælle lidt om er boller med kardemomme. Dette er en ganske almindelig bolledej med et strejf af kardemomme. Bollerne kan også tilsættes rosiner hvis man vil.

Link til: Boller med kardemomme

En anden god opskrift især hvis dem man besøger har børn, er pølsehorn. Pølsehorn er en lækker lille mundfuld enten til frokosten eller skolemaden. De kan både nydes lune og kolde. Pak dem i små fryseposer og kom et sødt bånd omkring.

Link til: Pølsehorn

Håber du finder nogen af opskrifterne inspirerende til en lille værdindegave. Man kan gå skridtet videre og pakke det hele i en flot lille kurv.Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
værtindegaver madartikler blomster chokolade hjemmebag venner familie kollegaer
Beskrivelse: Værtindegaver artikel


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Risotto
Mad
Madopskrifter
Vælg en slikdag
Salmonella


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Indbagt kotelet
Favoritkylling med tilbehør
Basilikum mørbrad i rødvinsauce
Hjemmelavede forårsruller
Chili con carne