Knorr produkter

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Er du en af de mange mennesker der benytter Knorr´s produkter så kan du herunder, får mere afvide om hvordan det hele startede. Samt lækre opskrifter og ideer til mad.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

Virksomheden Knorr som er af Tysk oprindelse og startede allerede i 1800 tallet. Knorr startedeførst op med at forarbejde kaffe til kaffeproducenter verden over. Senere begyndte man at forarbejde frysetørrede krydderier og grøntsager og derefter konceptet med supper. Gennem tiderne har Knorr udviklet sig voldsomt i hast med efterspørgslen på deres produkter, de laver nu også saucer, bouillonterninger samt en række halvfabrikata. Knorr virksomheden blir til et aktieselskab og når op på mere end 800 ansatte. Derfra og indtil nu er Knorr bare bleevt endnu større og produkterne mere og mere kendte verden over.

Mange køkkener rundt om i verden benytter sig nu af Knorr´s produkter når de skal lave mad. På knorr´s hjemmeside www.knorr.dk, får du god inspairation til den daglige madlavning. Du kan finde opskrifter i kategorierne: kylling, lasagne, børnemad, fisk, svinekød, oksekød, grøntsager, supper, saucer, salater, kartofler, marinader samt vie-drikke.

Knorr har lige udviklet et nyt koncept der kører på økologi. Der er tale om 3 nye supper, der udelukkende er fremstillet på økologiske ingredienser. Derudover er noget nyt også vie-drikkene, som er en frugt-grøntsags juice som er nem og sund at indtage hvis du er på farten.

Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
knorr opskrifter saucer supper marinader lasagne
Beskrivelse: Knorr kan byde på en masse spændende produkter til madlavningen


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Få din frugt og grønt leveret til døren
Vinsmagning - god vin
Påskefrokost
Junkfood
Mad i mikroovn


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Italiensk kylling med soltørrede tomater
Flødekartofler
Lasagne med rødvin og auberginer
Italienske kødboller med tomatsauce
Hasselbach kartofler