Sunset Boulevard

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Sunset Boulevard har til fårmål at give danskerne et sundere alternativ til den kendte junkfood. Her bruges dejlige friske råvarer og samt en masse krydderier der er med til at gøre din mad mere lækker og smagsfyldt, og så selvfølgelig fedtfattig.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

De første to Sunset Boulevard åbnede i 1996 i Esbjerg og Odense by. Derfra er det gået hurtigt. Hen ad vejen lavede man konceptet at det skulle være sund junkfood og det er så langsomt taget til med årerne. Sunset Boulevard er en dansk kæde og indehaveren synes det var et godt klingende navn selvom det lyder lidt udenlandsk. Restauranten har deres base i Esbjerg og styrer derfra alle deres landsdækkende restauranter.

Hos Sunset Boulavard finder du rigtig lækker junkfood og ikke fedtede burgere og pommesfrittes som hos nogle af konkurrenterne. Her bliver pommesfrittesne f.eks. bagt i stedet for at komme i friture. Der serveres ogås lækre salater og sandwichene serveres med lækker kylling, fedtfattig skinke mv. Der er altid fedtfattige dressinger og brødet er enten groft eller godt krydret.

Sunset Boulevand er beliggende i 21 forskellige byer i Danmark, så det skulle ikke være så svært at prøve en af disse restauranter.

Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
sunset boulevard sund junkfood råvarer
Beskrivelse: Læs mere om den sunde kæde af junkfood


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Picnic i det grønne
Nyd sommerens frugter og bær
Det Italienske køkken
Hvad skal vi have til aften
Mad der kan laves i forvejen


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Frikadeller
Fyldig tomat-kokos suppe
Gratinerede rejebrød
Guacamole
Indisk rejesuppe