Den store bagedag

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

I Danmark er der blevet opfundet en dag der hedder den store bagedag. Denne dag ligger i efterårsferien og går ud på at hele familen samlet og hygger med bagning hele dagen. Dagen er lavet for at man kan koble af sammen med børnene og være samlet om en fælles ting.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

Det er en god ide at finde opskrifter god tid i forvejen så man ved hvad man skal bage og kan købe ind til det i god tid. I forbindelse med den store bagedag kan man med fordel lære sine børn om hygiejne i køkkenet og om hvordan man behandler madvarer. På den store bagedag,  kan bages alt lige fra pølsehorn til gifler, boller, kage og kanelsnegle, det er kun fantasien og kreativiteten der sætter grænser.  Man kan lade børnene lave en konkurrence om hvem der kan lave de mest fantasifulde og flotte kager og således få lidt skæg ud af det samtidig. Supermarkeder, skoler og institutioner er også begyndt at komme med på ideen om den store bagedag og er således med til at skabe denne årlige hyggedag.

Der findes også en del hjemmesider der omhandler den store bagedag, kig f.eks. ind på disse sider og hent inspiration til opskrifter og gode råd:

www.denstorebagedag.dk
www.odense-marcipan.dk
www.amo.dk
www.arla.dk
www.idenyt.dk

Den store bagedag skulle gerne blive en tradition hvert år, så kom i gang med bageriet og nyd samværet sammen med famile og venner :-)


Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
den store bagedag efterårsferien kager
Beskrivelse: Her kan du hente inspiration til den store bagedag


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Kulhydrater
Vitaminer og mineraler
Spisevaner
Krydderurter
Supper


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Blød tunmousse til sandwich
Britt's koteletter i fad
Chokolademousse
Choko-rosin kager
Farsret med feta, rød peber og bacon