Mad i mikroovn

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Hvad kan man bruge en mikroovn til og er den bedre end en normal ovn?

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

De fleste danskere har i dag en eller anden for for mikroovn.  De ovne man kan få i dag kan også en hel masse i forhold til hvad de kunne da de først kom frem. Mange bruger dem bare til at opvarme mad, enten rester fra dagen før eller færdigretter. Dette er den også fortrinlig til da det kun tager et øjeblik at få varmet maden. Men den kan også optø mad der eller skulle have ligget længe i køleskabet for at tø op. Børnenes favorit med hensyn til mikroovnen er at den er rigtig god at lave popcorn i. Fra posen kommes i ovnen tager det kun 3 minutter, så har du varme velduftende popcorn til at hygge med.

Der dukker også flere og flere opskrifter op på mad fra bundet, tilberedt i mikroovn.  Man kan lave alt lige fra kage, og risengrød til fiske- og kødretter, supper og forskellige former for grøntsager. Og hvis du en dag har brug for en hurtig kop the, kaffe eller kakao, så stiller du bare en kop med vand ind i mikroovnen og vandet er varmt på 2 minutter ca.

Men dermed ikke sagt at den er bedre end den almindelige ovn. En normal ovn er til dels større og mange vil nok sige at det er bedre mad der kommer ud af sådan en. F.eks. er det meget svært at varme børd i en mikroovn da brødet bliver meget blød og slattent. Men til hurtige retter og opvarmning af mad, synes vi helt sikkert den er god.


Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
mikroovn mad tilberedning opskrifter
Beskrivelse: Mad i mikroovn, er det bedre end alminde ovn


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Salmonella
Menu
Bordkort
Opskriftsamling
Opskrifter


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Chili con carne
Bøffer med rødvinsløg
Citronkylling
Grøn kage
Bagte kartofler med skinke og baconfyld