Vægttab med hypnose

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Alle der ønsker at tabe sig, har nok prøvet diverse måder for at få det til at lykkes, men her en alternativ måde er nok er værd at overveje.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

Denne form for vægt tab handler i bund og grund om at få det godt med dig selv og dit indre jeg. De fleste grunde til at folk har svært ved at tabe sig ligger i det psykiske, dvs. man spiser for at fylde noget ud i ens liv. Det kan f.eks. være ensomhed, mobning, restløshed, kedsomhed, sorg osv. Man overbeviser sig selv om at man er nødt til at have en bestemt slags mad for at kunne komme igennem hverdagen. Maden giver en følelsen af hygge og tryghed og når man først har fået den er den meget svær at slippe igen.

En hypnotisør kan gå ind og ændre dette for dig. Det skal dog forstås sådan at han ændre eller løser dine følelsesmæssige problemer, han skiller dem blot fra maden og den måde du spiser på. Han går ind og ændrer i det mentale sind og rydder derved op i din ubeviste trang til at overspise og spise ting der er usunde for dig. Hans arbejde bevirker at du ændres følelsesmæssigt i dine følelser omkring mad. Du kan nu adskille din trang til at spise følelserne væk og kan efter endt behandling spise almindeligt når din krop har behøv for det.

Dette lyder måske som en mirakelkur i nogens øre, men den er da værd at prøve og kan da umuligt være værre end alle de forskellige slags slankepiller der er ude på markedet.Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
vægttab hypnose artikel mad tabe sig
Beskrivelse: Vægttab med hypnose artikel


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Diabetes mad
Vegetarmad
Buffet
Natmad
Hovedretter


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Fadkotelet med karrybananer
Græsk kødsauce
Dumle muffins
Cheesecake i glas
Fiskefad