Hovedretter

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Der findes mange kategorier af hovedretter. Man kan feks. benytte fjerkræ, oksekød, svinekød, fisk og skaldyr, grøntsager, ris, pasta og meget meget mere. Valget af dine hovedretter bestemmes udelukkende af dit eget valg og hvilke ingredienser du kan lide.
Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.

Mange hovedretter er kedelige og man kommer hurtigt til at lave de samme retter igen og igen. Men hvis man sætter sig lidt ind i hvad gode råvarer vil sige, så kan man få de ganske almindelige hovedretter til at smage af meget meget mere. Her på siden findes der rigtig mange spændende hovedretter med mange interessante ingredienser. Måske at det ingredienser som du aldrig har prøvet at sammensætte før. Dette kan blot gøre den daglige madlavning endnu mere spændende.

Her kan du se på et par forslag til spændende nye hovedretter med et skønt særpræg.

Link til: Aubergineruller med oksekød

Link til: Fedtfattige fyldte squash med rødvin

Link til: Fiskespid med rosmarin, ciabatta og bacon

Link til: Oksekød i stærk rød karry

Link til: Spinatfyldte pandekager med mascarpone og tomatsauce

Hvis du har svært ved at finde alle ingredienserne til hovedretterne i de almindelige danske supermarkeder, så prøv de hyggelige små udenlanske købmandsforretninger som er begyndt at skyde op hist og her. De har et væld af gode friske råvarer som slet ikke er til at stå for.

Husk at der er meget mere smag i udenlandske hovedretter, da de som regel er mere og stærkere krydret end danske mad. Så hvis dine smagsløg er meget sarte er dette nok ikke noget for dig. F.eks. er mexicanske retter meget præget af chili som giver en meget kraftig og stærk smag.

Vi håber artiklen har givet lidt inspiration til at prøve nogle nye spændende retter.Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
hovedretter artikel mad forslag madlavning retter ingredienser oksekød smagsløg fisk skaldyr
Beskrivelse: Hovedretter artikel


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Natmad
Hovedretter
Drikkevarer
Kantine mad
Desserter


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Cheesecake i glas
Fiskefad
Calzone
Høns i asparges
Kartoffelmosfad