Lav bolcher helt fra bunden

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

I denne artikel kan du læse hvordan du laver bolcher. Artiklen er her på siden som et samarbejde mellem http://www.cchobby.dk og http://www.mad-og-drikke.dk.

Vi håber du bliver glad for artiklen og at du får lavet nogle bolcher helt fra bunden.


Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Bolcher til jul - dem laver vi selv!
Bolcher laves af sukker, druesukker og vand - som varmes op. Herefter tilsættes smag og farve. En sjov aktivitet for alle, og en rigtig god gave til én du kan li'!

Dette billede er lånt fra "Børnenes Bolsjebog" af Pia Krøyer, Forlaget Olivia


1
Kom vand, sukker og druesukker i gryden og sørg for at al sukkeret er vådt. Kog massen på 3/4 varme MED låg. Lad det koge 1 minut med låget på, så dampen kan vaske grydens sider rene. Rør ikke i massen.
Kog herefter UDEN låg og UDEN omrøring til massen er 162 grader.



2
Hæld massen ud på det let oliesmurte teflonvæv, der er placeret på en ren bageplade med et håndklæde under for at beskytte bordet mod varmen.



3
Efter ca. 1 minut tilsættes smagsstoffer (aromaer og æteriske olier). Tilsæt dem midt på massen og fold straks sammen. Ælt massen med let olierede skrabere.

TIP:
Nogle oplever, at bolcher krystalliserer. Det sker typisk, når bagepladen bliver for varm. Derfor bliver massen ikke ordentlig afkølet inden farve og smag tilsættes. En god idé er at skifte bagepladen ud med en kold plade efter 3-4 portioner.


4
Ælt med skraberne, men gå over til håndæltning så snart det er muligt. Brug lette bevægelser, så hænderne kun er i berøring med massen i kort tid.

Hvis man ønsker det, er det muligt at trække massen, dvs. træk massen lang, fold enderne sammen og træk ud igen, så der blandes luft i. Fortsæt til massen er lysere, skinnende og mere uigennemsigtig.


5
Klip trekantede bolsjer ved at klippe et bolsje af pølsen, dreje pølsen en kvart omgang og klippe et nyt bolche af.
Lad ikke varme bolcher røre ved hinanden, da de så vil hænge sammen. Pak bolsjerne ned, så snart de er kolde.


Bolsjestartpakker
Lille bolsestartpakke (Køb direkte hos http://www.cchobby.dk)
Stor bolsestartpakke (Køb direkte hos http://www.cchobby.dk)
Udførlig vejledning medfølger startpakkerne.

Se det øvrige udvalg i bolsje- og slikfremstilling (Køb direkte hos http://www.cchobby.dk)


Dette billede er lånt fra "Børnenes Bolsjebog" af Pia Krøyer, forlaget Olivia og bruges her i forbindelse med samarbejdet mellem http://www.cchobby.dk og http://www.mad-og-drikke.dk



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
bolcher jul sukker
Beskrivelse: Læs hvordan du laver bolcher


Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:

Mad
Madopskrifter
Vælg en slikdag
Salmonella
Menu


Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Favoritkylling med tilbehør
Basilikum mørbrad i rødvinsauce
Hjemmelavede forårsruller
Chili con carne
Bøffer med rødvinsløg