Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvedefrikadeller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
dl
Hel hvede
2
stk
Kartoffel / kartofler "200 g"
200 g
1
stk
Løg "100 g"
100 g
1
spsk
Basilikum (frisk) "hakket"
hakket
1
stk
Æg
2
dl
Mandler "eller nødder eller solsikkekerner, hakkede"
eller nødder eller solsikkekerner, hakkede
0,5
dl
Mælk "ca."
ca.
2
spsk
Tamari
Olie "til stegning"
til stegning

Fremgangsmåde

Hveden vaskes og lægges i blød dagen fær, den skal bruges. Hveden koges mør i iblødsætningsvandet 1 time.

Kartoflerne skrælles, skæres i terninger og tilsættes hveden de sidste 30 min. Evt. overskydende vand hældes fra, og hvede og kartofler findeles i en køkkenmaskine.

Hvedemosen røres med finthakket løg, basilikum, æg, mandler, mælk og tamari. Farsen skal være forholdsvis fast. Der kan smages til med salt og peber.

Farsen formes til 13-14 flade frikadeller, som steges gyldne på begge sider i meget varm olie.



Søgeord: madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift, frikadeller, vegetarfrikadeller, vegetarmad, vegetaropskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Madpakke egnet , Vegatarmad

Søgeord:
madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift, frikadeller, vegetarfrikadeller, vegetarmad, vegetaropskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her