Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mandelsuppe

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Porre "100 g"
100 g
1
stk
Kartoffel / kartofler "100 g"
100 g
1
spsk
Smør
1
l
Grøntsagsbouillon
80
g
Mandler
2
dl
Mælk "eller fløde"
eller fløde
Brøndkarse

Fremgangsmåde

Porren strimles fint. Kartoflen skæres i små terninger. Begge dele svitses i smør 5 min.

Bouillon tilsættes sammen med hakkede mandler, og suppen koges 15 min. Suppen pureres i grønsagsmoser eller blender.

Suppen hældes tilbage i gryden, og mælk eller fløde tilsættes. Suppen varmes igennem, og hvis man synes den er for tynd, kan den jævnes med lidt maizenamel. Der kan evt. smages til med salt.

Suppen drysses med brøndkarse.



Søgeord: mandelsuppe, madopskrifter, mandler, opskrifter, supper, suppe, mad, vege
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
mandelsuppe, madopskrifter, mandler, opskrifter, supper, suppe, mad, vege
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her